Våra företag

TNF Gruppen AB driver Vin-Spritlagret.se inom dryckes grossist branschen. Vi har en solid marknad och ide och har leveransavtal med alla stora tillverkare och leverantörer.

vin-spritlagret

OM VIN&SPRITLAGRET!

Som specialiserad dryckesleverantör har VIN & SPRITLAGRET det största och mest välsorterade sortimentet av vin, öl och sprit som idag finns tillgängligt för restauranger i Sverige.

Vår ambition är inte bara att vara den största dryckesleverantören, utan den – på alla plan – främsta. Det handlar om att ge bästa möjliga kvalitet på alla nivåer och inte minst att ge en oöverträffad nivå av service.
Vin & Spritlagret är en helhetslösning för dig som jobbar professionellt med dryck. Vi förenklar dina inköp, leveranser och ekonomi.

Med ett transparant och nära samarbete med ledande små och stora dryckesimportörer säkerställer vi att sortimentet är unikt, dynamiskt och uppdaterat, alltid med fyllig information om produkten. Dessutom öppnar vi möjligheten för våra kunder att vid behov direkt ta del av den specialkunskap och expertis som importören själv sitter inne med.

Vare sig du letar välkända producenter, specifik årgång från liten appellation, ekologisk vitt vin med skruvkork, dryckestips eller exklusiva lanseringar – du hittar det hos oss. VIN & SPRITLAGRET din självklara dryckeseverantör.

0 comments on “Våra företagAdd yours →

Kommentera